sobota 2. ledna 2016

WISHLIST 2016



Ahoj všichni,
doufám, že jste si všichni užili oslavy Silvestra a Nového roku. Spousta z vás rozhodně nezanedbalo dát si předsevzetí, ale jelikož vím, že já a mé předsevzetí jsou ztracený čas, tak jsem se rozhodla, že si vytvořím WISHLIST na rok 2016 ze kterého se budu snažit splnit si pár přání. Rozhodně budu dělat update wishlistu ač nevím po jaké dlouhé době vždy bude, tak prostě bude! 
READ MORE


1) ADIDAS SUPESTAR BLACK- Tyhle boty jsou mým přáním už hrozně dlouho. Naprosto je                                                                    miluju. Tak snad už budou letos zdobit mé nožky.

2) TRAVELING- Letos rozhodně nechci zanedbat turistiku. Letošní rok bych rozhodně chtěla                                         pokořit znovu Sněžku, navštívit Hlubokou nad Vltavou, Prahu (letos tam jedu se                                    školou tak to nebude problém) a také vyrazit někam do zahraničí.

3-4) ČURBES,TOHLE NENÍ KNIHA- Rozhodně všichni znáte něco jako knihu "Destrukční                                                        deník" od Keri Smith. Je to jedno z nejlepších míst kdevyjádřit své                                                      pocity. A jelikož já ho vlastním a naprosto jsem se do něj zamilovala, tak                                              jsem se rozhodla,že si chci pořídit i tyto další knihy. Vlastníte někdo z                                                  vás nějakou z těchto knih?

5-7-8)KOSMETIKA- Letos bych chtěla v kosmetice zabrousit i do trošku jiných vod a to do                                                  kosmetiky, která není běžně dostupná v drogeriích (ano vím, že kosmetika                                               Makeup Revolution se dá sehnat v drogériích). Chtěla bych vyzkoušet                                                 značku Sleek a od nich hlavně paletku Face form, dále Benefit nebo The                                               balm.

6-9)ZRCADLOVKA + YOUTUBE-Jelikož nemám žádný svůj vlastní fotoaparát,tak bych si hrozně                                                            moc přála pořídit si vlastní zrcadlovku (ještě nevím přesně                                                                      jakou,ale budu vybírat mezi Canonem a Nikonem) a také s tím                                                              hned souvisí YOUTUBE,kam bych pro Vás chtěla začít natáčet                                                            videa. Myslím si,že toto je mé asi nejnáročnější přání pro rok                                                                 2016,tak uvidíme jak to dopadne :D .

10) NEJVĚTŠÍ PŘÁNÍ- A toto přání je speciálně věnováno mé rodině,nejlepší kamarádce, dalším                                              přátelům a přítelovi, protože toto přání si přeji ze všeho nejvíc a to aby
                                         celý rok zůstali při mém boku. A také si přeji, abych úspěšně prolezla do                                               3.ročníku a měla více čtenářů zde na blogu.

Článek jsem se snažila nějako v rychlosti shrnout. Tak uvidíme co si splním nebo ne, ale musíte mi držet palečky! :D 

A jaký je váš WISHLIST či předsevzetí?

                                                                                                                                    R♥

23 komentářů:

  1. Super článek, co se týče posledního přání, souhlasím. Každopádně s natáčením na YT to máme podobně, akorát já jsem trošku stydlín, proto se toho asi nedočkám jen tak, haha:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Poslední přání je pro mě to nejhlavnější :) Ale není čeho,já se nestydím,spíš se bojím reakce lidí z okolí :)

      Vymazat
  2. Na Silvestra mi prišla na um asi polminútová myšlienka, že by som si mala spraviť predsavzatia. Okamžite som si to v hlave zamietla a dala som si jediné..že ich spravím na budúci rok :D
    ladyminimalism.com

    OdpovědětVymazat
  3. Hluboká a Praha sú krásne, ako ďalších X miest v Čechách :) posledný bod si krásne napísala! držím plce aj s YT aj blogom!

    OdpovědětVymazat
  4. Jee já také planuji točit na yt:D také si preji zrcadlovku, ale zvažuji jestli si neporidit kompakt s objektivem protože kompakty jsou lepsi na přenos, když bych chtěla točit vlogy nebo si vzít fotak někam na výlet , tak tahnout se s zrcadlovkou by se mě asi nechtělo:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako my doma kompakt máme,ale zas pak ty fotečky se zrcadlovkou :) Držim palce!

      Vymazat
  5. Moc hezký wishlist! Držím palečky, ať vše vyjde! Jinak Make-up Revolution můžu doporučit i za sebe! Je skvělý ♥
    Meet My Lovely World
    Giveaway ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti moc ! ♥ Rozhodně do té paletky půjdu!

      Vymazat
  6. S väčšinou vecí to máme narovnako. Cestovanie a foťák u mňa sú prvoradé pre tento rok ♥

    Zároveň by som ťa chcela srdečne pozvať ku mne na GIVEAWAY v ktorej si môžeš zasúťažiť aj o voňavé produkty značky Yves Rochcer ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přeji hodně štěstí:)Děkuji za pozvání :)

      Vymazat
  7. O destrukčním deníku jsem přemýšlela, ale nakonec jsem si ho nepořídila. Tak že bych to ještě napravila? :D

    OdpovědětVymazat
  8. Wreck this journal mám a rozhodne je to super vec, avšak ja mávam takú tú kreatívnu chvíľku tak za mesiac, a tak tam často "neprispievam" :/
    Prajem ti, aby si sa ti podarilo všetky tieto veci získať a držím ti palce s YT, nech ti to vyjde! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já hlavně když má čas :) Jeee děkuji moc! :)

      Vymazat
  9. Máš samé skvelé veci v tom wishliste :-) Ja som si svoj ešte nezostavila, ale myslím si, že nič extra si kúpiť neplánujem :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásná přání :) stíny od Makeup revolution můžu jedině doporučit a jinak se mi moc líbí tvé poslední přání :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tu paletku od Makeup Revolution jsem už obhlížela, ale na jejich e-shopu mě celkově asi nejvíc zaujala paletka Hot Smoked. Jinak nechápu, co všichni mají na adidas, teď je to zase nějak moc "trendy". A ty knížky - já sice žádnou z nich nemám, ale ségra má Wreck This Journal, ale za chvíli ji to omrzelo :/ Ale mě zaujaly více v angličtině. Jinak hodně štěstí s youtubem, i já bych letos chtěla začít natáčet na youtube, tak snad nám to oběma vyjde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ta je taky moc skvělá :) Já Adidas mám hodně ráda a tyto botky jsem už jednou měla a byly super ♥ Děkuji tobě také :)

      Vymazat