neděle 10. ledna 2016

5 THINGS - #2

Ahoj kočky,
původně jsem dneska chtěla napsat úplně jiný tip článku "recenzi", ale řekla jsem si,že ještě chvíli počkám a budu stále tu kosmetiku testovat.

A teď již k samotnému článku:
Dnešní téma zní : 5THINGS KTERÉ MILUJI NA ZIMĚ
READ MORE 
Myslím si,že se mezi náma najde spusty odpůrců zimy,kteří se těší na to neúprosné teplo,pláže,opalování,drinky u bazenů, ale také si myslim, že jsou mezi náma i  milovníci zimy a to v hojném počtu. Já osobně zimu mám celkem ráda,ale co si budeme namlouvat ta pravá "zima" co byla před pár lety už prostě není.

1. SNÍH
Vždycky miluji,když se ráno probudím, jdu se podívat ven a tam je sníh.Přijde mi to jako z pohádky. Hnedka bych šla pekáčovat,ale letos prostě není na čem. Tak snad ještě něco napadne.

2.VÁNOCE + POHÁDKY
Já si myslím,že když se řekne slovo "zima" tak hodně lidí z nás si vybaví i s ní spojené Vánoce. Vánoce miluju toho jídla,pití,tolik kil co přibudeme na váze a stejně je to skvělý. Většinou když zapneme TV,tak často se v ní objeví již zmiňované pohádky. Taková ta pohodička když venku je zima a sníh a vy zalezete pod deku a jdete se koukat s čajem a cukrovím v ruce na nějakou úžasnou pohádku.




3.POMERANČE a MANDARINKY
S nástupem podzimu a zimy se do našich obchodních řetězců začnou dostávat i jiné druhy ovoce a zeleniny a to co mi rozhodně chybí přes léto tak jsou pomeranče a mandarinky. Naprosto je miluju,ta chuť a co je na tom nejlepší tak je asi ručně vymačkaná šťáva z pomerančů,no to je dobrůtka,ale stačí i obyčejný pomerančový džus.

4.LYŽOVÁNÍ + SNB + BĚŽKY
A teď něco pro milovníky zimních sportů,to je jeden z mála "sportů" co baví i mě . Zrovna včera jsme byli s taťkou a ségrou na lyžích,původně jsem si chtěla vzít prkno,ale jelikož  ségra se učí lyžovat tak jsem si řekla,že lyže budou ideálnější. Byli jsme v Deštném v Orlických horách,jezdíte tam taky? Zrovna vzpomínám na lyžáky na kterých jsem byla,to bylo srandy. 

Co máte nejradši LYŽE x SNB x BĚŽKY x NIC?


(tohle jsou fotečky z minulého roku,z lyžařského výcviku v  Peci pod Sněžkou,když jsme se vraceli na běžkách při západu slunce,den potom mě chytla pěkná angína)

5. ČAJE
Když udeří zima,tak naprosto miluji udělat si krásně teplý a voňavoučký čaj,který nás pěkně ohřeje. V létě piju čaje ledové,samotný čaj v létě je na mě moc teplý. 


No a to je vše,rozhodně mi dejte vědět jestli jste milovníci zimy a nebo spíše tepla a které věci milujete na zimě.

                                                                                                                               R♥







6 komentářů:

  1. nelyžujem, ale verím že niekedy budem :) a potom bude tá zima ešte čarovnejšia..tie čaje veru to sedí :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mandarinky!!
    Já jsem snowboardistka, ale musím uznat, že mi běžky moc nevadí.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  3. Sneh mám rada... prvý deň a potom už len za oknom :D Spočiatku sa z neho teším, ale len čo sa začne roztápať - je to hotová pohroma :D
    Ale zato zbožňujem čaje ♥
    BEELIEVIN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také pak moc nemusí ty "sračky" :D já taky a jak!

      Vymazat