pátek 25. prosince 2015

5 THINGS - #1

Ahoj všichni,
rozhodla jsem se,že vytvořím edici "5THINGS", ve které budu zmiňovat vždy 5 věcí které nesnáším nebo miluji atd. Každý vydání této edice bude mít svůj podmět. Doufám,že se Vám tato edice bude líbit,dejte vědět do komentářů váš názor na tuto edici.

Dnešní téma zní : 5THINGS KTERÉ MILUJI NA VÁNOCÍCH
1. KLID a POHODU
U nás doma,když jsou Vánoce, tak každý musí mít dobrou náladu. Co by to bylo za Vánoce, kdyby se každý na každého jen mračil.Jsou prázdniny takže žádná otravná škola mě nepronásleduje. Mám čas na spousty aktivit na které čas během školní roku moc nemám např. čtení,procházky atd.

2. JÍDLO
Vánočka,cukroví,řízek,bramborový salát a zase vánočka atd. Miluju jídlo,miluju sladké takže  sníst všechny vanilkové rohlíčky mi nedělá problém,horší je si stoupnout po Vánocích na váhu.

3. DÁREČKY
I když dárky balím nerada,ráda s nima dělám někomu radost.Samozřejmě, že se těším až si rozbalím ty věcičky,které jsem si buď přála nebo ne. Mám z toho vždy ohromnou radost,ale je pravda,že dárečky nejsou podstatou Vánoc tak jako to,že se celá rodina u těch dárečků sejdeme.


4. KOLEDY
Rolničky,rolničky kdopak .... A kdo tohle nemá rád?

5. VSTUP DO NOVÉHO ROKU
A celý tento blázinec zakončíme vstupem do Nového "lepšího" roku. Řekla bych,že každý rok je vlastně jedna etapa,kterou si na konci připomene a s radostí nebo smutkem vstoupíme do té další etapy.

Tak a to by bylo pro dnešek vše,dejte mi vědět jakých 5 věcí máte nejradši na Vánocích. Já Vám přeji poklidné prožití Vánoc a zase ahoj.
                                                                                                                                   
                                                                                                                                        R♥

10 komentářů:

  1. Já jídlo, pohodu, dárečky, světýlka :))

    eL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aaa na světýlka jsem zapomněla,ale já je mám přes celý rok vlastně :D

      Vymazat
  2. Moc hezký článek. To já zas dárky balím hrozně ráda i když si občas říkám jestli to má cenu když se další den roztrhají. Jídlo o Vánocích také miluji ale už toho mám teď tak trochu dost a měla bych se nad svým jídelníčkem zamyslet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee děkuji:) Taky si říkám,člověk nad tím stráví večer :D Také bych měla,ale co jsou Vánoce ! :D

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Přesně tak!Není to žádnej přejatej svátek od Američanů :)

      Vymazat
  4. Veru aj o tomto sú tie Vianoce :) Tiež mám knihu Let it snow a zatiaľ sa mi veľmi páči pre vianočné prázky ako stvorená :)))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. tak, to máme podobné body :) u mňa vyhráva najmä čas s rodinou a priateľmi :)

    OdpovědětVymazat